top of page
Ara

Atatürk'ün Mirası NY Cumhuriyet Okulu'muza hoşgeldiniz ve açılış bilgileri

Değerli Cumhuriyet Okulu Ailemiz ve Aramıza Yeni Katılacak Değerli Ebeveynler;

Merhabalar,


Öncelikle hepinize ilginiz ve Atatürk'ün Mirası NY Cumhuriyet Okulu'muzu tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.

NY Cumhuriyet Okulu'muzda, 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılına New York'ta ilk kez Türkçe eğitiminde , harmanlanmış, hyflex eğitim ile ,uzaktan ve yüz yüze eğitiminde teknolojinin bize sağladığı en son yeni imkanları kullanarak 2 Ekim Cumartesi günü saat 11:00 am de PS 527 de törenle başlayacağımızı sizlere gururla müjdelemek isterim.

Eğitim kurulu olarak uzaktan ve yüz yüze eğitim ile ilgili tüm hazırlıklarımızı tamamladık, gerekli izinleri almamız beklediğimizden uzun bir süre aldı , affınıza sığınıyorum fakat zoru başardık ,büyük bir heyecanla öğrencilerimizle uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitim ve aynı anda Zoom ortamında ekranlardan kavuşmak ve yeni öğrencilerimizle de tanışmak için sabırsızlanıyoruz. Heyecanımız dorukta.

Öğrencilerimizin yüzyüze eğitim hakkını sağlık açısından en güvenli şekilde sunmayı hedeflediğimiz yeni Okulumuzda alınan önlemler ve takiplerin etkin ve başarılı olmasında öğrencilerimizin, ve siz değerli velilerimizin işbirliği ve anlayışı çok önemli bir rol oynayacaktır. Önümüzdeki günlerde de tüm öğrencin sağlığını korumak ve he her koşulda eğitimlerine kesintisiz devam etmelerini sağlamak öncelikli hedeflerimizdir. Tip dünyasından gelen bilimsel çalışma haberleri yeni aşılama yaşları ile ilgili kararlar bizleri umutlandırırken, gururumuz Atatürk'ün Mirası NY Cumhuriyet Okulunun sarsılmaz dayanışma ruhu içindeki gönüllü öğretmenleri ve sizlerin değerli destekleri ile birlik ve beraberlik içince bu zor günleri başarıyla geride bırakacağımıza inancımız tam.

YÜZ YÜZE EĞİTİME KATILACAK YENİ OKUL adresimiz - East Side School for Social Action PS 527,

Not- PS 527 bulunduğu çevrede sokak aralarında, park mevcut olup ayrıca 91. Sokakta okulun hemen karşında bulunan bir garajda Cumartesi tüm gün için $12,99 +Tax şeklinde ekonomik bir garaj da bulunmaktadır.

Ders saatlerimiz her Cumartesi günü New York saatine göre 10:30 ile 2:30 arasındadır. Zoom bağlantısı ile derslere katılacak tüm öğrencilerimize her hafta zoom şifresi ile ilgili e-posta gönderilecektir. Ayrica dersten sonra istekli ogrencilerimiz icin Halk Danslari calismalari saat 3 pm ile 3:45pm arasinda olacaktır.

Pek çok sevgi , en derin saygı ve selamlarımla,


Tülay Taşkent

Okul Müdiresi

74 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

1. Dönem Karnelerimizi Aldık!

🎉📚 Bugün öğrencilerimiz heyecanla birinci dönem karnelerini aldılar! 🤩 🎉📚 Her bir öğrencimizin emeği ve başarısı için gurur duyuyoruz. Bu dönemde gösterdikleri gayret ve azimleri için hepsini kut

bottom of page